Wkładki

Wkładki

Wkładki indukcyjne

Skrócona charakterystyka wkładek:

  • plombowane pojemniki: szkło i tworzywa sztuczne (PE, PP, PET)
  • plombowane produkty: artykuły spożywcze, farmaceutyki, agrochemia, chemia samochodowa
  • sposób plombowania: zgrzewanie indukcyjne
  • możliwość zerwania plomby bez pozostawienia śladu: zależy od typu wkładki

 

Wkładki klejowe

Skrócona charakterystyka wkładek:

  • plombowane pojemniki: szkło i tworzywa sztuczne
  • plombowane produkty: artykuły spożywcze suche oraz tłuste, nie płynne
  • sposób plombowania: klejenie
  • możliwość zerwania plomby bez pozostawienia śladu: nie

Wkładki samoprzylepne

Skrócona charakterystyka wkładek:

  • plombowane pojemniki: szkło i tworzywa sztuczne
  • plombowane produkty: artykuły spożywcze suche
  • sposób plombowania: docisk
  • możliwość zerwania plomby bez pozostawienia śladu: tak

Wkładki odpowietrzające

Skrócona charakterystyka wkładek:

  • plombowane/uszczelniane pojemniki: PE/tworzywa sztuczne
  • zamykane produkty: artykuły chemiczne
  • sposób plombowania/uszczelniania: zgrzewanie indukcyjne/docisk
  • możliwość zerwania plomby bez pozostawienia śladu: nie

Wkładki ze spienionego PE

Skrócona charakterystyka wkładek:

  • uszczelniane pojemniki: tworzywa sztuczne i szkło
  • zamykane produkty: bez ograniczeń
  • sposób uszczelniania: docisk
  • możliwość zerwania plomby bez pozostawienia śladu: nie dotyczy

Telefon:
+48 58 676 45 37
E-mail:

dukat@dukat.pl

Skype:
dukatAM, dukatAL